Biola Szaküzlet

Budapesten az egyetlen BIOLA MÁRKABOLT. Sok szeretettel várjuk a bio kozmetikumok iránt érdeklődőket. A Biola teljes termékpalettája – Natúr, Bio és Demeter minősítésű kozmetikai termékek – megtalálhatóak és megvásárolhatóak szaküzletünkben. Képzett Biola kozmetikusaink segítenek kiválasztani a bőrödnek legmegfelelőbb arc- és testápoló termékeket.

BIOLA BIOKOZMETIKA

A PP Biokozmetika (BIOLA REFERENCIA KOZMETIKA) azért jött létre, hogy segítsen azoknak, akik nemcsak szépülni szeretnének, hanem egészségesen, vegyszerek nélkül szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát. Biola kiemelt referencia kozmetikánk egy exkluzív kozmetikai szalon, ahol magasan képzett, a Biola termékekre szakosodott kozmetikusaink dolgoznak, több éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal a hátuk mögött. A szalon a kellemes hangulat megteremtése és a természetes szépítés jegyében lett berendezve. Bio, Natúr és Demeter arc- és testkezelésekkel, ingyenes bőrdiagnosztizálással, thai masszázzsal, valamint bőrápolási szaktanácsadással várjuk kedves vendégeinket.

BIOLA OKTATÁSI KÖZPONT

Kozmetikusok részére professzionális továbbképzéseket, a lakosság részére klubfoglalkozásokat tartunk.

BIOLA WEBSHOP

E-mailben vagy a webshopunkban leadott rendeléseket 2 napon belül postázzuk. Érdeklődj e-mailben és képzett Biola kozmetikusaink segítenek kiválasztani a bőrödnek legmegfelelőbb Biola kozmetikumokat.