Kezeléseinket kúraszerűen ajánljuk, INGYENES állapotfelmérés, professzionális kezelési terv készítése és étkezési tanácsadás.

TESTKEZELÉSRE ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN:
Rutterschmid Zsuzsa +36 30 484 91 80

Vákuumos nyirokmasszázs

Vacum masszázs a felhalmozódott zsír és cellulit ellen. A kötőszöveti réteget átmozgatjuk a vacum es a masszázs együttes kombinációjával és mindeközben speciális bio zsírbontó hatóanyagot viszünk be a szövetekbe. A zsírsejtek e kombinált eljárás hatására kipukkadnak és a nyirokkeringésen keresztül kivezetésre kerülnek a felhalmozódott víz és méreganyagokkal egyetemben. A bőrfelszín egyenletesebb -feszesebb lesz, a narancsbőr eltűnik, a kritikus helyeken lévő  zsírpárnák eltűnnek (has, belső és külső comb, térd, kar bőrre feszesebbé válik) striák, nyúlási csíkok halványodnak. A vacumos kezelés önmagában is maximálisan hatékony de kombinálva body wrappinggal és ultrahangos zsírbontással még eredményesebb.

  • Vákuumos nyirokmasszázs

    Ára: 5 000 Ft

    30 - 40 perc

Body wrapping/testtekercselés

Professzionális fogyasztó, feszesítő narancsbőr elleni géllel nyirokmasszázst végzünk és ezt fóliázzuk testkontúr fóliával. Nyirokkeringést élénkíti ,feszes sima és rugalmas bőr kialakulását elősegíti,narancsbőrrel érintett területeken lebontja a felhalmozódott méreganyagokat.

  • Body wrapping / testtekercselés

    Ára: 4 000 Ft

    45 perc